Депутатите обсъждат създаването на временна комисия по повод споразумението между 

...
Депутатите обсъждат създаването на временна комисия по повод споразумението между 
Коментари Харесай

НА ЖИВО: НС с редовно заседание

Депутатите разискват основаването на краткотрайна комисия във връзка съглашението между  " Булгаргаз " ЕАД и турската енергийна компания " Боташ ", подписано на З януари 2023 година Това планува проектопрограмата за работа на депутатите, оповестена на интернет страницата на Народното събрание.

В оферти план на решение се показва, че краткотрайната комисия се основава за период от един месец, в който следва тя да обясни и проучва изискванията по съглашението и неговия резултат, директен и индиректен, за енергийната система на България, както и подписаните контракти за доставка на газ в България през последната една година. Предвижда се тя да се състои от 12 членове, по двама народни представители от всяка парламентарна група.

В оферти дневен ред за идната пленарна седмица е и първото гласоподаване на законопроекта за държавния бюджет за 2024 г. 

На второ четене се чака да бъдат прегледани измененията в Закона за счетоводството, в Закона за налозите върху приходите на физическите лица, в Закона за акцизите и данъчните хранилища, както и на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс. 

" Първа точка за дневния ред би трябвало да е огромният бюджет, а след това ще си гласувате данъчните закони. Разберете, че повече по този начин не можете да управлявате страната, тъй като тези 6 млн. души няма да ви търпят да ги лъжете. Искате да приемете данъчните закони, преди да приемете бюджета, това е парадокс. Като не може да се разберете, недейте да управлявате. Хвърляте цяла страна и цялостен народ в затворническа рецесия ".

Това сподели от трибуната водачът на.

Очаквайте детайлности!

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР